Soita Yhteystiedot Facebook Instagram
Hinaus Etelä-Karjalassa 05 416 1630

 Päivystys 24h

Hinaus- ja tiepalvelu päivystää 24 h/vrk. Soita rohkeasti numeroon 05 416 1630. Saat aina apua.

Hinauspalvelu

Hajosiko ajoneuvosi yllättäen ja etsit nyt nopeaa apua. Hoidamme ajoneuvosi korjamolle ja saat tarvittaessa kauttamme sijaisauton.

Tiepalvelu

Eikö autosi käynnisty? Puhkesiko rengas vilkkaalla maantiellä? Tiepalvelu tuo avun sinne missä olet.

Hinaus Etelä-Karjalan alueella ja Venäjältä

Kun kyseessä on raskaat ajoneuvot ja muu raskas kalusto, asettavat ne suuria vaatimuksia hinausautolle, sen kalustolle ja henkilöstön ammattitaidolle. Raskaiden ajoneuvojen, koneiden, sekä muiden vastaavien ajoneuvojen hinauksiin ja kuljetuksiin käytämme raskaansarjan hinauslaitteilla varustettua DAF CF 410 hinausautoa.

Henkilö- ja pakettiautojen, traktoreiden, kevyiden jakeluautojen sekä muiden koneiden ja laitteiden hinauksiin ja kuljetuksiin on käytössämme kaksi nykyaikaista liukulavalla ja hinausgrillillä varustettua hinausautoa.

Parkkihallien ja hankalien olosuhteiden toimintaan käytössämme on järeä nelivetoinen maastoauto.

Palvelua koko Etelä-Karjalassa

Kankkunen päivystää Etelä-Karjalan alueella. Toimialue on laajentunut Lappeenrannan ja Imatran lisäksi lähikuntiin mm. Joutseno, Lemi, Luumäki, Puumala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Simpele, Suomenniemi, Taavetti, Taipalsaari ja Virojoki. Soita nyt numeroon 05 416 1630 ja jutellaan miten ajoneuvosi saataisiin takaisin pelikentälle.

Hinaukset järjestyvät usein myös Venäjältä.

Klikkaa ja soita 05 416 1630